Tuesday, 6 September 2011

yess ! S A Y E M A L U ! haha

alaa , setiap org dalam dunia kan ta penah ta melakukan kesalahan kan , mesti ad , yang membezakanny kecik besar kesalahan to , kan kan ^^so moral of the story macik hope anakanak macik ta gelak bile bace entri nie oky ,

cerite bermula . . .

oky ekceli kemarin macik ngan MAK macik g balik kg , na tao naek ap ? kmi bedua naek moto HAHA gile kan , sepatut ny dekat je , tp disebab kan hujan , so jadi lambt *sampai demamdemam lah macik nie HAHA , suare pun da mcm JANTAN^^ bukan hujan je tao , jalan pun da mcm GAM ***G tao , sampai MAK macik ckp die naek moto mcm naek kapal terbang HAHA :D *merepek kan HAHA :D
soo . . pas da sampai kg mesti lah pergi beraye kan *mesti jiran kat rumah opah to bising sbb macik dtg beraye time malammalam , ad ak kesah HAHA ,

cerite sebenarnya . .

soo esok ny macik ajak MAK macik perg jalanjalan kat pekan , tuptup jumpe lah GIANT ! so jalan punya jalan , nampak toilet so macik ngan MAK macik pun pergi lh masuk *memang ad niat pun HAHA , tapi masalah ny , kami salah masuk toilet ! kami masuk TOILET LELAKI !!! *bole bayang kan ta ? HAHA , ya ALLAH time tu tuhan je yang tao malu ny diri ku ini HAHA , DAN ! lagi malu bile kua kua je ad mamat cina na masuk ,

mamat cina to : haiyoo , toilet lelaki lah ,
macik : uh yeke ? sorrysorry , terus kua *sambil buat muke tekejut sebab ingt dorang yang salah masuk
mamat cina to : haiyoo ! terus gelak !
macik : SUMPAH ak malu , HAHA

kua je toilet terus ajak MAK macik balik , haiyoo memang malu sangta sangat wey ! HAHA ,
*hai , tadi da janji kan ta mao gelak ! haish , oky lah , penat da macik merepek dngn entri nie ,
mesti anakanak macik ta paham kan , watwat paham sudah ek HAHA , kbai , ily :) salam


*gambar raye^^ HAHA

No comments:

Post a Comment