Sunday, 18 September 2011

T A K P U A S H A T I ^^

salam , hi anak anak macik semua , cehh agak agak kome rindu dak kat macik yang comelcomel nie ? ta rindu ? ta pe lah HAHA , oky tajuk entri kali nie TAK PUAS HATI , cehh , ape pun ta bole ,

oky ekceli mcm nie , semalam macik perg menonton wayang *poyo je bunyi ny kan HAHA , macik perg tengok cerite RAYA TAK JADI ,





cehh mule mule ta semangat gile na tunggu cerite start nie tapi HAMPEHH na dekat setengah jam baru start , popcorn pun da na hbs , sabar je lah , start je cite sepatah haram ta dengar , eh eh , semua ngamok dalam panggung to , teruk betul kan , haish . memang T A K P U A S H A T I betul !

habis je tengok cerite yang agak BOLE BLA to , macik terus ajak kawan macik perg jalan jalan , cehh gaye banyak duit nie HAHA , benda dalam beg da 40ringgit je * kesian kan , so jalan punye jalan , macik tetarik na beli satu gelang nie , ta cantik tapi sweet HAHA ,





oky yang BUNGA ROS to ekceli ad orang bagi kat macik *japjap pecaye ke ? HAHA ta ad lah , ekceli bunga to macik beli sendi , kesian kan macik  , ta ad sape pun na bg bunga kat macik , so beli lah sendiri HAHA ,

*mcm ta best je entri kali nie , tapi da bce kan , so jgn nyesal ek HAHA , oky see you in next entri kbai ily salam ^^

No comments:

Post a Comment