Wednesday, 7 September 2011

O P E N H O U S E ^^



*suweet ye dak ! HAHA

salam , hi anakanak macik semua , so pe habaq ? shat na ? harap gitu lh , ek ek , oky entri kali nie macik na cite pasai OPEN HOUSE kat ruma bff macik si YAYA to , oky ekceli macik kesian kat die sebab die beriaria dok ajak membe semua tp HARAM sorang pun ta datang , yang datang pun dua tiga kerat je , eh eh , macik pun panas dengan membe membe yang laen , ta ad hati ek ? ta ad perasaan ek ? omg !!

*ehh ta paham macik dengan kome nie , yela bila diajak mcm mcm alasan dibagi , ad kenduri lh , da balik poli lh , opah meninggal lah , mcmmcm alasan kan , TAPI ! bile ta diajak mule lah cakap belakang , lupe membe lh , num fon da hilang lah ,. eh eh agak melampau kan ,

moral of the story : pasni ta yah da buat openhouse semua , kalau na buat pun ajak macik sorang je oky HAHA * tumpang sakit HATI :)
da lah , macik ta na tambah dosa sebab marahmarah kome , tepulang lah kat kome , kome pun da besar kan , so bole pke kan , oky lah macik stop kat sini dulu , nnt kalau macik free macik HAPDATE entri yang baru oky^^ kbai ily <3

*lagi satu gambar time open house to ^^ COMEL KATE NEK haha :D

No comments:

Post a Comment