Wednesday, 27 July 2011

T A H A P B A T A S K E S A B A R A N

setiap manusia punya tahap kesabaran tersendiri kan , tp bile tahap kesabaran to da diLUAR BATASAN , agak melampau lh kan , hee^^

salam , hi anakanak makcik semua , huh! lame sungguh ta HAPDATE belog , hmm , rindurindu , nyway , makcik sbnr ny ta tao na cite ap , tp lately nie mmg makcik agak TERKECEWA dgn sorang hamba allah nie , sia ?? bia mkcik je yang tao , hmm , setiap kali makcik tetengok pic die ke , ap ke , mest na nangis , haha *gedit je bunyi ny , tp to knyataan ny , makcik ta bole wt pape , just bdoa kat tuhan agar die ta lupe kan mkcik , bkn pe , cre die skrg nie buat makcik rse yang die da lupe kat makcik , sangat sedih :)

p/s : awk , sye tao awk bsy , tp cre awk kdng kala buat sye TEKECEWA dgn awk , tp sye cube paham keadaan awk , sye just doa awk hepy dgn KAWAN KAWAN bru awk diesana :)

Friday, 15 July 2011

U J I A N T E H E B A T :D

T U H A N paling tak suke bila hambaNya cuba untuk berputus asa , dan tuhan ta kan beri dugaan diluar kemampuan hambaNya , sbb tuhan ta penah MENZALIMI hambaNYa :D

salam , hi anakanak makcik , cehh , ap habaq ? hope shatshat oky ,  eh japjap , lately nie R A J I N plak makcik yg G E D I T nie H A P D A T E belog kan kan , haha *bosan lh bosan , HEE^^ oky , ekceli makcik na share sumtin skit ngn anakanak makcik nie , sudi dgr ta * DGR JUGA * haha

oky , kadangkadang sedih bile tpeke yg kehidupan kite nie kdangkdang ta seindah yg kite hrpkan , mcm makcik juga , mkcik hrapkan kebahagiaan dalam khidupan , tp makcik ta penah dpt benda to , sampai mkcik penah salah kan TUHAN dgn semua yg tjadi nie *BODOH kan makcik nie , sdangkan makcik tao semua nie blaku sbb makcik ta pnh bsyukur dgn ap yg tuhan da beri kat makcik , hmm , tp seriously mkcik sedih dgn kehidupan makcik skrg , sangatsangta sedih ,

oky lh , makcik mlas na cite panjangpanjang , bkn pe , kang nangis plak makcik nie , HAHHA , oky paiy , i LOVE you :D

Wednesday, 13 July 2011

H A R A P A N Y A N G T I N G G I :D

salam , hi anakanak makcik semua , aww , makcik HAPDATE belog , makcik HAPDATE belog . haha , firstly , makcik hope anakanak makcik nie shatshat lh semuany ek ek , oky ekceli makcik ta ad T A J U K khas untuk entri kali nie , makcik just na share sumtin ,

T U H A N da tetap kan setiap hambanya bepasangan , mendapat yang baek itu ibarat B O N A S kpd hamba ny , jd kite perlu sentiase besyukur dengan ap yang da ditetapkan oleh tuhan , mungkin ad kebaekan disebalik yang ditetap kan ,

mcm makcik juga , yea biase lh org da gatal na K A W E N , tp apkan daye , ta ad C A L O N lg , so makcik hanya bedoa dan terus bedoa semoga tuhan cepatcepat kan jodoh makcik* G A T A L  :D

ehh ! ! JAP JAP , ad buah tangan untuk anak anak makcik * gambar tbaru , aww <3

Thursday, 7 July 2011

K A W A N B A R U L A G I :D

salam , hi anakanak semua , ap habaq ? hope shatshat lh yea , jgn jd mcm makcik nie plak , ta hbshbs skit kepale , hee^^ na mamposh agak ny , hahah , nyway , lme makcik ta HAPDATE belog kan , biase lh , bkn mlas , tp kurang rajin , hee^^

oky , mcm yang di war war kan kat tajuk entri nie , ekceli makcik hepy tao , sbb makcik ad kwn baru :D haha , tp kwn lame tetap betahta dihati makcik , hee , korang na kenal spe K A W A N B A R U makcik to ??

1 . D A N I A L <3

oky , makcik kenal ngn danial nie kat FB je , tp gaye mcm da lme knl nie , haha , tp seriously BEST GILAGILA kwn ngn die nie , sbbny die nie SUKE GELAK , kje die GELAK je , smpai kadangkadang makcik rse na GAM mulut die jap , supaye die ta gelak , HAHA , tp to yg buat kan makcik suke kwn ngn die , hee^^

ps / eh u , tengs sbb jd kwn i ek :) hope bkn kwn je , KAKA IPAR terus *perasan jap , haha , nyway i hope kite jd kawan sampai bilebile lh ek :)

2 . E J A D <3

hah ! nie lg sorang , makcik knl die pun kat FB juga :) ejad nie baek sngt *ta tipu ! , senang cite die nie tempak makcik cerite segalagala ny , wahh ! bunyi mcm laen , tp to hakikat ny , smpai kadangkadang makcik da angap die mcm abg je , hee^^ tp seriously die baek , BAEK GILA ! hee :)

ps / ejad ! kwn ngn kamo best sngt , bkn sekali , bukan dua kali tp bekalikali best ny :D

to lh K A W AN B A R U makcik * kacak kan , HAHA ,  oky lah sampai sini je entri kali nie , nnt makcik HAPDATE entri yg laen oky , ILOVEYOU :D