Thursday, 29 September 2011

S E N Y U M^^

Pertama kali ku melihat
Wajah si dia
Pertemuan bermula di laman hai muka buku
Situlah hai mulanya
betegur sapa terus tegoda HAHA ;D

woahh macam kenal je lirik lagu nie kan HAHA , tapi setelah diEDIT cam sedap plak ,. ye dak ye dak HAHA , oky sebelum ape ape , hi anak anak macik , woahh lame macik ta HAPDATE entri baru kan kan , hee^^ so anak anak macik semua shat ? hope shat lah yea :)

oky ekceli berite bemula cam gini macik memang GILA mengunline *pengakuan jujur nie , so setiap kali unline macik akan lepak kat satu page nie , page KAKILIKE  , hamboii seriously kat sini banyak jodoh tao HAHA , so macik komen komen last last macik tenampak someone nie , macik ta tao lah na cakap macam mane , tapi cara die buat kan macik tegoda HAHA *parah kan bunyi ny , hee^^
mcik selalu jugak dok wall to wall dengan die , ntah lah , setiap kali macik nampak name die kat home macik , macik rase cerah dunia nie HAHAHA , tapi macam biase lah kan , macik hanya bole simpan dalam hati je lah perasaan nie , hee^^ bukan pe pengalaman banyak mengajar macik , macik ta mao kecewa lagi , so macik rase to yang tebaek :)

tapi kalau diberi peluang , macik na sangad die tao yang macik da TEGODA dengan die , aww <3 *gatal kan macik nie HAHA ,

p/s , awakawak awak da buat sye tegoda tao ta , so pliss , pliss jangan buat ta tao HAHA , *BOBOY na tao . tanjat GEGIRL , HAHHA

kbai salam ily :*


*gambar baru HAHA

No comments:

Post a Comment