Wednesday, 14 September 2011

P U J A A N H A T I !

mengapa kau tak membalas cintaku . .
mengapa engkau abaikan rasaku . .
atau kah mungkin hatimu membeku . .
hingga kau tak pernah pedulikan aku . .

kadangkala bile CINTA BETEPUK SEBELAH TANGAN nie sakit kan ! yela kite dok beria ria puja die , sayang die , beharap agar cinta kite to dibalas , tp HARAM dibalas ny malah diabaikan mcm to je , kenapa kite nie ta layak ke untuk dicintai ? bukan kah tuhan da tetap kan setiap ADAM tecipta untuk HAWA , so kenapa manusia nie telalu memilih sehingga jodoh depan mata pun diabaikan mcm SAMPAH , ohh ! sory lh macik telebih emo sikit , tp to realiti yang ta dapat kite hindar sampai sekarang ,

DAN !

kadangkala PENAT dan LETIH kan bile kite je na jaga hati mereka , tp mereka just abaikan hati kite , ta perlu beria ria na jaga hati just amek berat sikit sudah cukup , tp . . sangatsangat KECEWA dengan semua nie ,

p/s oky ! sye da ta larat na jaga hati awk semua , sebab sye tahu sye bukan sapesape bg awk semua , so sye JANJI sye ta kan ganggu kehidupan awk semua , bia lah kehidupan awk semua penuh dengan kegembiraan bile tidak wujud ny NOORZUR'AIN BINTI AZMI nie ,
*maaf kalau sye tebuat awk semua terase , ini eklas dri hati sye , tepulang lah kalau awk na MEMBENCI sye sekali pun , sye terima , kbai salam

#nyway sebab background belog nie lagu PUJAAN HATI , so amcik letak tajuk entri nie PUJAAN HATI JUGA :)

No comments:

Post a Comment