Saturday, 10 September 2011

BUDI bahasa BUDAYA kite ^^

salam , hi anakanak macik semua , woahh rindu lh rindu HAHA , so pe habaq ? shat ke idak  ?harap shat lh na , hee^^ oky ! ekceli macik ta tao mcm mne na mula entri kali nie , tp macik rse dengan tajuk BUDI bahasa BUDAYA kite nie , anakanak macik da bole agak kot , hee^^

sebenar ny mcm nie , td time macik dok sebok mengUNLINE fb tbetbe macik tenampak satu post nie , hamboii hamboii bahasa die sngt INDAH , sangatsangat INDAH tao , siap ad tulis BODOH lah , BANGANG lah , itu lh ini lh , hadoii , macik ta cakap yang bahasa macik nie elok sopan sangat , tp agakagak lh kan , awk to pompan lh bedah , ta AYU kate nek kalau dok mencarut kat tempat awam HAHA , awak pun da besar kan , so fikir lh sendiri oky ,

oky lah macik rase sampai sini je kot , nnt macik free macik HAPDATE entri baru oky , ily <3 salam ^^


No comments:

Post a Comment