Thursday, 23 June 2011

HIDUPYANGBARU :D

tuhan cipta setiap hamba ny bepasangan kan ? dan setiap pasangan to akn temui PEPISAHAN kn ? so kite sebagai hambaNya kena selalu besyukur dengan ap yang telah ditetapkan itu , mungkin ad kebaekan disebalik yang belaku kan kan kan , so jangan besedih , aww <3

ehemehem ,
salam , hi anakanak makcik semua , ap habaq ? shat na ? eh japjap , RINDU LAH RINDU LAH ,. lme gila makcik ta hapdate belog kan , wahh ! nie semua sbb seseorang to *yaya die yang ajak makcik JANGAN UNLINE , kalau ta da bnyk da entri makcik hapdate , H A H A :D
oky untuk entri kali nie , makcik na g tao yang makcik da SINGLE !! wahh , KURANG AJA je kan bunyi ny , tp to lah hakikat ny , aww ! SEDIH + SERONOK sbenar ny , haha , yela , ta ad yg na mengongkong makcik da , tp * * * lah kn , hmm , so sekrng makcik na mula kan hidup yang baru , harap ianya penuh dengan KEGEMBIRAAN dan SENYUMAN aminn :)
da lah ta mao sembang pasai nie lg , hah ! best kan lagu nie , HAHA , best gila doe , so selamat mendengar , yeahh ,
okylah , makcik rse sampai sini je dulu , nnt makcik free , makcik hapdate laen ek , oky , paiy , ILOVEYOU sayangg , aww <3

Thursday, 2 June 2011

S A Y A R U N S I N G :(

salam , hi hi anak anak makcik , ap habaq ?? aww , makcik hope sihatsihat lh yea , oky 3 4 hari nie makcik memang RUNSING tahap ikan keli msk tempoyak * mesti ta penah dengar kn * haha

oky ekceli makcik gado ngn makcik NOREHAN ! haha , yela , makcik kan ta bekeje , so satu hari to tbetbe lh makcik NOREHAN nie mrhmrh , lastlast die amek moto makcik  , G I L A ! nyawa makcik to , haha , so makcik yang tengah mogok pergi lh rumah kzen* merajuk lh konon * hahaha , dapat lh juga makcik rse mcm mne raseny org yg LARI  RUMAH to , hahah , best juga , hah , walaupun 3 hri je , sbb makcik NOREHAN msj makcik suruh balik , hee^^ jahat kan makcik nie sbb lari rumah , tp to lh spe suruh makcik NOREHAN amek moto makcik , kan kan ,

nyway TERIMA KASIH kepada ejad sebab sepanjang makcik KERUNSINGAN die yang ad untuk tenangkan makcik and selalu ingtkan makcik supaya ta melakukan bendabenda bodo ,


                                                      T E R I M A K A S I H :))  




 so skrng makcik da kembali tenang , haha , sbb to bole update entri segala , oky lh , jumpa di entri yg baru oky , paiy , salam , ILOVEYOU :))

K A U N Y A W A AK U !

Sahabat…ingat lah kau slalu Jadi yang terbaik Walau kau tak disini lagi
Sahabat…aku rindu padamu Datang walau sesaat Ku ingin kan kau hadir ,


salam dan hi semua anakanak makcik , oky entri kali makcik na cerita tentang SAHABAT , oky , semua org ad sahabat kn , ta kire lh berape ramai pun walaupun seorang ia tetap diangap sahat , kankan , mcm makcik juga , makcik akui makcik ta ramai sahabat seperti anakanak makcik semua , tp ap yg ad sekarang nie sudah cukup untuk membuad makcik gembira , terima kasih sahabat :)

oky , makcik na juga kenal kan kat anakanak makcik semua , spe sahabat yg makcik maksud kn to ,


1. YAYA MOHAMED

S E K E J A P


same kan pic kami ? hah to tanda ny kami memang SAHABAT , haha :D

2 . FAQRUL TERMIZI ,

hah ! ini yang paling makcik sayangg , sebab ?? hanya tuhan yang tahu * ta bole bla kan * die pun sahabat makcik :D

3 . AYU


ini sahabat tebaru makcik , walaupun baru makcik tetap sayangg die , HAHAHA :D

4. SHAIFUL NAZMI ,


ini plak sahabat merangkap ADEK makcik , comel kan , aww <3

5. HAFIZAN


pjan ! ahli nujum yang thebat , HAHA <3

ekceli ad lg tp makcik ta ad pic mereka , so kepada yg ta ad dalam semarai nie , im sorry :) oky lh , makcik na undur kan diri dulu , nnt makcik update entri yang baru oky , ILOVEYOU :)

M Y N E W B E L O G :)

salam , hi anakanak makcik semua , mesti ad yg pelik , berape bnyk belog makcik na buad kn , haha , ekceli belog lame makcik da ta bole bukak , sedihsedih , yela , to belog yang paling makcik syangg kn , ahh , tp ta pe , makcik da buad yg bru , so anakanak makcik ta ad lh bosan sangt nnt , hee^^ , oky kalau anakanak makcik perasan background belog nie , sme ngn yang lme , kan kan kan , makcik sje je buad sme supaya makcik ta rindu kat belog lme * poyo kan * haha , ad makcik kesah , nyway , semoga anakanak makcik dapt terima belog baru makcik nie , and ILOVEYOU :) uh yea , kalau rajin , jengokjengok lh belok lame makcik aeenazmi.blogspot.com ,