Tuesday, 20 December 2011

B E R A K H I R S E B U A H K E B A H A G I A A N !

kadang kala kebahagiaan yang datang tak seperti yang kite impikan , mungkin ianya dah ditetapkan oleh tuhan dan kite sebagai hambaNya kene terima dengan sepenuh hati kan :)

awak ! sye ingat lagi waktu mule mule kite kenal , sye yang add awk kat FB , sebab sye suke DP awk , time to awk letak gambar aidil dengan zaqwan , sye suke :)
so start dari to kite semakin rapat rapat dan rapat , kite gurau gurau kat FB , sampai lah kite tuka tuka number fon , awk ingat bile tarikh kite couple ? 11.2.2011 hari jumaat pukul 6.30petang , serious sye cakap time to sye lah orang paling gembire sebab sekian lame sye ta 'bercouple' tbetbe sye jumpe awk dan awk da bejaya buat sye jatuh hati dengan awk :0)

setiap hari yang sye lalui bersama awk sangat sangat indah , walaupun kite jao , awk kat melaka sye kat ipoh tapi sye rase yang awk dekat sangat dengan sye , awk selalu ad disisi sye bile sye perlukan seseorang untuk becerite , sampai sye rase kite bukan sekadar kekasih tapi kawan baek sebab semua cerite kite share bedua . ohh yea ! sye ingat lagi kite selalu berangan bile kite da kawen nanti , na berape orang anak , semua to , best sangat , awk selalu jugak ingat kan sye supaye kejutkan awk before pukul7 sebab awk kena minum pagi pukul7 , awk suke minum nescafe kan , suke sangat kan tapi to lah yang sye tak reti bancuh :))

tapi bile kite da jumpe kebahagiaan kenape perlu derita yang datang ?

kalau tak 10.12.2011 kite jumpe kan ,sye da berangan na bawak awk pergi sane , pergi sini dan awk jugak cakap yang awk na jumpe mak ngan abah sye kan ,  tapi to lah macam sye selalu cakap tuhan ta restu hubungan kite , semakin hari awk semakin berubah , da jarang meses sye , kalau meses pun satu dua je , pastu senyap sempai kesudah , then sekian lame ta meses tbetbe sye dapat meses nie  dari awk 'LEPAS NIE TAK PAYAH BEHUBUNG LAGI' awk tao betapa sakitny hati sye , betape kecewany sye , bile sye tanya kenape semua nie jadi tbetbe  , awk cakap sebab awk ad perempuan laen , yess ! sye suke jawapan awk to , sebab sye dah boleh agak to semua , hmm~
tapi . . .
sye dapat tao itu bukan sebab yang sebenarny , sebab sebenarny ialah family awk tambah tambah ibu awk ta suke sye , hmm~sebab die cakap ap yang sye tulis kat FB ta menunjukan yang sye nie perempuan yang baek kan , betul ? patut lah memang betul lah sye nie ta sesuai dengan awk , hmm~~

ap yang sye tahu awk dan family awk memang dari orang yang baek baek , dan mungkin korang dapat lupekan sye , tapi jujur sye cakap sye ta kan lupekan korang sebab korang penah jadi sebahagian dari hidup sye , terima kasih sebab korang sudi bekongsi kasih dengan sye walaupun dari jarak yang jao , sye hargai sangat . 

*mungkin benda nie tak penting bagi awk , tapi penting bagi sye sebab semua nie jadi LIMA 5 hari before awk turun ipoh , before kite jumpe dan before sye kenal kan awk kat family sye tambah tambah mak sye , hmm , 
ap yang sye boleh katakan sye doakan awk dapat perempuan yang lebih baek dari sye , yang penting perempuan yang dapat restu dari ibu awk bukan macam sye .dan sye akan cuba sedaya upaya sye untuk lupakan semua janji janji janji yang penah kite bedua janjikan , setiap kenangan besama awk akan jadi kenangan terindah dan terpahit untuk sye , awk take care , jage kesihatan awk sebab lepas nie sye da ta dapat na tolong ingat kan awk makan uabat semua , so awk jage diri oky , jangan buat ibu awk sedih atau risau tentang awk ,  selamat tinggal SAIYED AMIR SYAZWAN :'/

;'/