Wednesday, 21 September 2011

biru turquoise vs biru cair^^

salam hi anakanak macik semua , cehh pe kaba semua ? shat na ? alhamdulillah , hee^^
oky ekceli entri kali nie agak merepek , tp bace je lh sebab macik na share ngn anakanak macik jugak :)

oky selaluny bile da masuk bulan puase ramai yang da sebok cari baju raye kan , mule lah orang nie na warna nie , orang to na warna to , ad jugak yang satu family pakai warna yang same , so sweet kan , to da jadi ikutan sekarang nie , bukan pe nanti senang lah bile opah yang da mule na hilang ingatan dapat cham melalui warna baju je hee^^

so macik pun na jugak kan HAHA yea ! macik tao rye tahun nie pun belum lagi habis lagi , tapi ta salah kan kalau kite na berangan pasai benda akan datang HAHA , so macik ngan si ehemehem da rancang da , insyaallah kalau masih besama sampai tahun depan , kiteorang na beli baju raye same warna , sweet lah konon HHAHA :D

ekceli macik na baju warna unggu dengan hitam , tapi si ehemehem ta suke hitam *pelik kan HAHA , so die ckap warna unggu dengan biru cair , tapi macik plak ta suke biru cair , mcm mne *memang ta sepahaman betul kan HAHA ,

so macik pkepke balik macik rase macik na biru turquoise lah *ta sure ejaan betul ke ta , sebab biru cair ngn biru turquoise hampirhampir je kan ,


cantek kan *warna ny bukan model ny , sbb model ny da memang cantek :)

ni lagi satu , cantek kan , aww
<3
nie plak baju melayu warna biru cair :)

hah ta ke sama warna biru torquoise dengan biru cair *hampir hampir lah ,
HAHAHA :D *ta sabar na raye tahun depan nie :p

oky lh , macik rase sampai sini je dulu kot , nnt macik share story lagi oky , kbai , ily <3

No comments:

Post a Comment