Thursday, 27 October 2011

C A P I T A L ' P '

awak , sye ta tao ap perasaan awk kat sye , tapi sejujurny sye sayangg awk , awk selalu buat sye tesenyum saat sye kesedihan , tapi lepas ap yang belaku semalam , lepas sye nampak ap yang si die dan awk sembang , sye rase sye tahu jawapan yang selama hari membuatkan sye tetanya tanya ,

die cantek dan sye rase die sesuai dengan awk , even benda to menyakitkan hati sye , sye na awk tao yang sye selalu mendoakan awk GEMBIRE besama sidie , mungkin melihat awk gembire boleh membuatkan sye tesenyum even sesaat , 

dan !
sye harap awk boleh lupakan sye , abaikan setiap kenangan besama sye ,
dan !
mengenali awk adalah satu kenangan yang takan pernah sye lupa kan , ily <3

botani botani botani !

assalamualaikum :)
hi anak anak macik semua , pe habaq ? harap shat lah noh , so macam mane dengan kehidupan anak anak macik laa nie ? harap gembira selalu besama yang tesayangg yea :)

oky ekceli entri kali nie macik na buat simple je , macam yang ditajuk diatas , botani botani botani <3 HAHA , oky sebenarny kemarin macik ngan kawan macik pergi lepak botani *beriaa je lepak botani pun na kecoh kan HAHA ,

oky sebenarny macam nie , macik ngan kawan macik sanggup balik petang semate mate na perg lepak kat sana , RUNSING kateny HAHA , da lah time to na hujan , tapi sanggup gagah kan diri bawak moto semate mate na pergi snap pic kat sne HAHA mcm ta logik je kan :)
 soo nie antara gambar yang sempat kami snap ~~



selamat menonton :)




serius ! time nie habis semut naek satu badan macik sebab macik tepijat sarang semut HAHA~~


macik memang suke posing macam to sebab ? sebab boleh nampak kan badan makin KURUS sikit , kalau ta GEMOK gile HAHA ~~



kami pergi bedua je~~



ERR~~ gambar nie cantek kan HAHA *perasan :)



before balik~~

*to je gambar yang sempat kami snap , coz time to hari na hujan HAHA ,
best tao lepak sane , tapi kalau ad YAYA lagi best , hmm ,

err~~ macik rase sampai sini dulu , nanti macik hapdate entri baru oky , ily salam <3

Tuesday, 25 October 2011

sye JELLY dengan awk !

salam , hi anak anak macik semua , hoaahh ! lame ta hapdate belog , rindu gila kat anak anak macik :) so macam mane kehidupan ? hope gembira sentiase lah yea ,
oky ! ekceli macik ta tao na tulis pe untuk story kali nie , just na share something yang macik rase semua org penah lalui benda nie , yeahh ! ianya memang amat menyakitkan ! ap die ap die HAHA , 

C E M B U R U ! 
err~ satu perasaan yang memang kite lansung ta bole hapuskan dari dalam diri kite kan , even ap je yang kite buat , mesti teselit jugak perasaan nie , kadang kadang penat kan , yelah asyik cemburu je HAHA :D

oky ekceli macam nie story ny , macik pun ta paham dengan perasaan macik sendiri , yela , macik cube sedaya upaya untuk LUPA kan die , tapi semakin macik cuba untuk lupakan die , semakin kuat ingatan macik kat die ,  dan !! setiap kali kalau macik unline , nampak je name die , huh ! ngelupo tangan nie na bukak profile die , tapi to lah , bile bukak je SURE CONFIRM  macik akan CEMBURU haha , macik pun konfiuss dengan diri macik HAHA , ntah lah , mybe macik still sayangg die kot , caitt ! ta bole bla lah kau aen ooii , die da ad org laen pun , so kau lupekan je lah die HAHA ,

err~ macik rse sampai sini je kot , sorry lah kalau anak anak macik ta paham isi kandungan entri nie , sorry sangad :/ nanti macik free , macik HAPDATE entri yang baru oky , ily <3 salam ,

ehh japjap !

oky bai ily <3

Sunday, 23 October 2011

awak SAHABAT sye dunia akhirat !

tuhan da tetap kan semua hambanya ta kan pernah beseorangan , even sesaat , sebab to DIE wujudkan seseorang  untuk temankan  setiap dari kite ,
seseorang yang boleh dikongsi masalah , seseorang yang selalu ad untuk kite disaat kite perlukanny , dan seseorang yang selalu bagi nasihat , itulah yang digelarkan S A H A B A T !

p/s : untuk semua yang pernah begelar sahabat macik , macik minta maaf andai sepanjang kite begelar sahabat , macik bnyak buat korang sakit hati , terase , sedih mcmmcm lah , im so sorry , kiyte kawan kan :)

so untuk itu macik ad buat satu video khas untuk mereka yang begelar sahabat , walaupun video to HODOH , tapi ianya eklas dari hati , selamat menonton :)
video
oky lah bai salam ily <3

Monday, 10 October 2011

belagak GILA !

tuhan cipta hambanya semua same je , ta ad yang kurang , dan kite nie sebagai hambaNya same je nilai dimataNya , tapi kenapa masih ad lagi perasaan yang ta elok dalam diri kite ? cemburu , iri hati , ta besyukur , angkuh , riak , belagak , err ta paham betul ,

manusia manusia , memang ta bole lari kan dari perasaan mcm to , hmm , ingat lah ta semua yang kite buat to INDAH dimata tuhan ,

p/s err bedah ohh bedah , macik tao kmu to HOT , semua  org suke kwn ngn kamu , tapi jangan lah telalu memilih sayangg oii , ta salah kan kalau bekawan ngan semua org , nie ta kamu na bekwan ngn HOTSETAF , orang orang yang suam suam kuku macam macik nie kamu buat buat ta nampak je kan sayang , err , benda kite same je bedah , kamu ad mate , macik ad mate , kamu ad hidung , macik ad hidung , sama je , so ta payah na HIDUP TO SOMBONG sangat , getik macik nengokny ,

#entri paling kurang aja macik penah HAPDATE , nie semua sbb kau bedah , err