Wednesday, 2 November 2011

awak buah hati jantung limpa sye , ily !


H A R P I Z A N !


err~~ macik  ta tao fullname die , tapi ap yang macik tao macik suke hepy seronok dapat kawan dengan die ,
die nie sangad COMEL! selalu buat macik ngelupo bile dapat komen or pape ngan die *laen macam kan bunyiny HAHA :D
*ily<3

F A Q R U L   A Z U W A R !

hee^^ yang nie paling macik sayangg , kenape kenape ? sebab die kuat merepek ngan macik HAHA , dan die nie BFF paling BFF macik *pelik kan HAHA , tapi seriously best gila kawan dengan die , hee^^
*ily <3

E D Y   O S M E R A !

hah^^ unik gila name die kan , aww ~ nie pun macik sayangg , kite orang ta penah jumpe walaupun rumah jarak dua tiga batu je HAHA , tapi die selalu buat macik tesenyum sorang sorang *parahkan bunyiny , tapi to kenyataan HAHA :D
*ily <3


 E Z Z A D   A I Z A T !

err~~ nie lagi sorang , macik langsung ta tao name die , kawan da lame tapi just panggil ejad HAHA , tapi kan satu yang macik suke kat die nie sebab die . . . .
*ily <3

Z H A F I R  !
zhafir ? no sure , hope betul lah HAHA , best tao die nie sebab die selalu sombong dengan macik ! HAHAHA cool kan
*ily <3


p/s wait wait macho kan dorang nie HAHA , sumpah macik selalu tegoda dengan dorang nie , dan seriously macik SAYANGG gila gila gila kat dorang walaupun dorang ta sayangg macik kan HAHA ,

*next post untuk sahabat perempuan pula , waitt!!
kbai salam ily <3




:))

No comments:

Post a Comment