Wednesday, 16 November 2011

suami PANDAI MASAK ~~

woo~~

salam , hi semua anak anak macik , hehe^^ tajuk entri kali nie macam best je kan kan HAHA 
' SUAMI PANDAI MASAK '

oky ! kalau kite tengok sekarang nie , da macam tebalik kan , sebab lagi ramai lelaki yang pandai masak bebanding perempuan , kan ? dan ! kalau perasan lah kat kedai kedai makan , tukang masak lebih kepada lelaki , tapi seriously kadang kadang lelaki masak lagi sedap dari perempuan *bukan macik na kutuk perempuan oky sebab macik pun perempuan kan :)

 tapi . . 

bukan bemakne perempuan ta payah na belajar masak langsung sebab bakal suami da pandai masak , choii! jangan macam to , itu da bole dikatakan amek kesempatan keatas kesenangan dan kesedapan kan haha :D

cer bayangkan . . 

kalau si suami dan si isteri dua dua pandai masak , bole gilir gilir masak kan , means tade lah si isteri sorang je yang turun dapur , si suami pun boleh tolong tolong jugak kan , pastu SWEET je kalau suami isteri masak same same kat dapur , kan HAHA :D

SOO . . 
kepada mereka yang sekaum dengan macik , kire bonus lah kalau kite dapat pasangan yang pandai masak :D

oky lah , sampai sini dulu , nanti macik hapdate yang laen oky , kbai ily salam <3

No comments:

Post a Comment