Friday, 11 November 2011

C A N D L E L I G H T D I N N E R !

C A N D L E  L I G H T   D I N N E R<3 <3

woahh ! best je tajuknya hehe~~
salam , hi anakanak macik , jumpe lagi kite ye HAHA *pelik jap sebab dua tiga empat lima menjak nie rajin plak macik dok hapdate belog kan kan HAHA :D
so shat ? harap shat lah ye :)
oky ! untuk entri kali nie tajuk die agak ROMANTIK sikit kan kan ~ HAHA , ekceli sape yang ta na merase keindahan keBESTan candle light dinner kan , tambahtambah kalau yang buat to orang yang paling kite sayang , kan ~ hee~~ mao ingat sampai akhir hayat HAHA , 

agakagakny kan , sape lah yang sudi na ajak macik pergi candle light dinner for the firsttime ek ? err~~~*mimpijelahaeenoiii!!


*antarany ~

*see bestny :))




*aww<3

OKY ! mase berangan da tamat HAHA :D tapi serius macam best je kan , so awk awk awk awk ! bile kite na perg candle light dinner nie ? HAHAHAHA *jodoh pun tade berangan je lebih :))

oky lah , see you later , kbai ily <3 salam~~~

No comments:

Post a Comment