Thursday, 27 October 2011

C A P I T A L ' P '

awak , sye ta tao ap perasaan awk kat sye , tapi sejujurny sye sayangg awk , awk selalu buat sye tesenyum saat sye kesedihan , tapi lepas ap yang belaku semalam , lepas sye nampak ap yang si die dan awk sembang , sye rase sye tahu jawapan yang selama hari membuatkan sye tetanya tanya ,

die cantek dan sye rase die sesuai dengan awk , even benda to menyakitkan hati sye , sye na awk tao yang sye selalu mendoakan awk GEMBIRE besama sidie , mungkin melihat awk gembire boleh membuatkan sye tesenyum even sesaat , 

dan !
sye harap awk boleh lupakan sye , abaikan setiap kenangan besama sye ,
dan !
mengenali awk adalah satu kenangan yang takan pernah sye lupa kan , ily <3

2 comments:

  1. kadang² apa yang kita impikan dalam hidup tak semestinya kita akan dapat. tapi... tak semestinya apa yang kita tak dapat, kita tak boleh hidup bahagia seperti orang lain. yang penting, lalui kehidupan selepas ini dengan orang yang sentiasa sayangkan kita dengan penuh gembira. pasti kita akan bahagia. ((;

    ReplyDelete
  2. kan , betul to ,tapi bile benda yang same je jadi pada diri nie , rase mcm da muak sangat na teruskan hidup , hmm , tapi aeen penah jugak tedengar org cakap , biar kite sayang pada org yang sayang kan kite lebih dri kite sygkan die , soo aeen paham :))

    ReplyDelete