Thursday, 10 November 2011

jelly to JELES bukan jelly yang lembiklembik to~

salam , hi anakanak macik semua , pe habaq ? harap shat lah noh , macik nie pun ta berape na shat sangad *demam manjang * haish ,

oky , untuk entri kali nie , myb tajuk die macam susah na paham , tapetape nanti macik terang bia sampai paham noh , hee~~ *awatloratpenangnie HAHA :D

JELLY to JELES bukan jelly yang lembik lembik to~~

 C E M B U R U ~




J E L L Y ~
 
hah to lah tajukny , sepatutny benda nie biase je , tapi bile macik gune pekataan JELLY ada yang ta paham , depe ingat macik cite pasai jelly yang lembik lembik to , HAHA , tapi bukan lah , jelly is JELES ! 

err~ ekceli macik belaja pekataan JELLY nie kat satu page to , mulemule macik pun ta tao ap kebendalah jelly jelly to , rupe rupeny jeles  hmm~ 
so harap lepas nie sape sape yang dapat text , komen , or pape dari macik yang bebunyi JELLY , pahampaham lah ek HAHA *macamlah semua org bace belog macik nie ye dak ! HAHA 

OKY ! udah alang alang cakap pasai JELLY nie , macik tibetibe rase macam na luahkan perasaan sikit , 

macik ta paham , kenape kite nie cepat sangat jelly dengan orang , ta kire lah kawan ke , kekasih ke , adek beradek pun ad , hmm , 

macam to jugak macik , macik ta tao kenape macik perlu jelly bile orang laen gembire , patut ny macik tumpang gembire kan , tapi ini sebalikny , ohh ! runsing dengan diri sendiri :/

p/s : JELLY itu indah , tapi bepada pada oky :)
kbai salam ily <3


No comments:

Post a Comment