Thursday, 10 November 2011

F I X I E ~~

 F I X I E ! !
suatu benda yang menjadi kegilaan orang sekarang terutamany remaja kan :)

salam~ hi anakanak macik semua , pe habaq ? harap sehat lah na~ oky ! fixie sekarang nie da jadi macam trend untuk remaja remaja kat lua same kan , dorang lebih memilih fixie daripada moto atau kereta , sebenarny ta salah sebab bagi macik kalau beFIXIE nie mungkin lebih senang untuk begerak kan , 

ekceli macik teringin jugak na beFIXIE nie , tapi to lah , macik rase fixie to lagi tinggi dari macik HAHA , so mimpi je lah kan HAHA , 

A N D !

macik ad kenal dengan mereka yang GILA beFIXIE , hee~~
* oky ! nie lah mereka yang macik cakap tadi :)
# yang KACAK to name die PJAN *mungkin anakanak macik da kenal kot sbb before nie macik ad tulis entri pasai die :)
#yang  COMEL nie plak name die ASRI *macik ta kenal sangad dengan die , tapi die baek , bole buat kawan :)

*BEST KAWAN DENGAN MEREKA BEDUA sebab mereka suke sangad dengan tulisan biru grr~~ *lari topik HAHA








 cantek sangad kan ! sumpah macik jelly HAHA :D
tapi abang abang fixie nie memang . . . 
okylah , sampai sini dulu , nanti macik hapdate entri yang baru oky , 

kbai salam ily <3

2 comments: