Thursday, 27 October 2011

botani botani botani !

assalamualaikum :)
hi anak anak macik semua , pe habaq ? harap shat lah noh , so macam mane dengan kehidupan anak anak macik laa nie ? harap gembira selalu besama yang tesayangg yea :)

oky ekceli entri kali nie macik na buat simple je , macam yang ditajuk diatas , botani botani botani <3 HAHA , oky sebenarny kemarin macik ngan kawan macik pergi lepak botani *beriaa je lepak botani pun na kecoh kan HAHA ,

oky sebenarny macam nie , macik ngan kawan macik sanggup balik petang semate mate na perg lepak kat sana , RUNSING kateny HAHA , da lah time to na hujan , tapi sanggup gagah kan diri bawak moto semate mate na pergi snap pic kat sne HAHA mcm ta logik je kan :)
 soo nie antara gambar yang sempat kami snap ~~



selamat menonton :)




serius ! time nie habis semut naek satu badan macik sebab macik tepijat sarang semut HAHA~~


macik memang suke posing macam to sebab ? sebab boleh nampak kan badan makin KURUS sikit , kalau ta GEMOK gile HAHA ~~



kami pergi bedua je~~



ERR~~ gambar nie cantek kan HAHA *perasan :)



before balik~~

*to je gambar yang sempat kami snap , coz time to hari na hujan HAHA ,
best tao lepak sane , tapi kalau ad YAYA lagi best , hmm ,

err~~ macik rase sampai sini dulu , nanti macik hapdate entri baru oky , ily salam <3

No comments:

Post a Comment