Tuesday, 25 October 2011

sye JELLY dengan awk !

salam , hi anak anak macik semua , hoaahh ! lame ta hapdate belog , rindu gila kat anak anak macik :) so macam mane kehidupan ? hope gembira sentiase lah yea ,
oky ! ekceli macik ta tao na tulis pe untuk story kali nie , just na share something yang macik rase semua org penah lalui benda nie , yeahh ! ianya memang amat menyakitkan ! ap die ap die HAHA , 

C E M B U R U ! 
err~ satu perasaan yang memang kite lansung ta bole hapuskan dari dalam diri kite kan , even ap je yang kite buat , mesti teselit jugak perasaan nie , kadang kadang penat kan , yelah asyik cemburu je HAHA :D

oky ekceli macam nie story ny , macik pun ta paham dengan perasaan macik sendiri , yela , macik cube sedaya upaya untuk LUPA kan die , tapi semakin macik cuba untuk lupakan die , semakin kuat ingatan macik kat die ,  dan !! setiap kali kalau macik unline , nampak je name die , huh ! ngelupo tangan nie na bukak profile die , tapi to lah , bile bukak je SURE CONFIRM  macik akan CEMBURU haha , macik pun konfiuss dengan diri macik HAHA , ntah lah , mybe macik still sayangg die kot , caitt ! ta bole bla lah kau aen ooii , die da ad org laen pun , so kau lupekan je lah die HAHA ,

err~ macik rse sampai sini je kot , sorry lah kalau anak anak macik ta paham isi kandungan entri nie , sorry sangad :/ nanti macik free , macik HAPDATE entri yang baru oky , ily <3 salam ,

ehh japjap !

oky bai ily <3

No comments:

Post a Comment