Saturday, 27 August 2011

si DIA :)

wooahh ! da lme ta HAPDATE entri , gile rindu gile macik ngn anakanak macik nie , haha , so mcm mne pesiapan raye ? hope da lengkap lh ek , hehe :)

oky entri kali nie macik na cite pasai SOMEONE yang da bejaye buat macik SUKE plus KECEWA ngn die , wahh ! mcm parah je bunyi ny kan , hehe , ekceli kalau anakanak macik ad tenampak statusstatus macik katFB to semua untuk siDIA lh , hehe , oky macik kenal ngn die pun kat fb , macik ta tao lh kenape macik bole teSUKE kat die , cm pelik je kan , hehe*gatai sebenarny macik nie^^ oky seriously die nie baek tao , baek sgt mungkin sebab to macik suke bekawan ngn die , tp to lh suke pny suke sampai tekecewa lh macik nie *pasai pa biaq macik je yang tao * , so macik akan cube sedaya upaya untuk MENJAUHKAN DIRI dari die lh , walaupun susah tp macik kne jugak *go aeen go * hehe^^

p/s : awk telalu hebat sbb bejaya buat sye JATUH HATI dan KECEWA , tengs^^

oky lh , sampai sini je dulu , nnt kalau macik ad mse , macik HAPDATE entri tbaru ok , kbai , ily mmuuahh^^

No comments:

Post a Comment