Friday, 12 August 2011

K I T E T A K S A M E !

tuhan da tetap kan nasib hambahambaNYa , ad yang hidup ny telalu sempurna , dan ad yang hidup ny sederhana , tp semua to da ketentuan tuhan dan kite sebagai hambany perlu selalu akur dengan ap yang da ditetap kan , jangan pernah merungut dengan ap yang da ditetap kan , sbb mungkin ad KEBAEKAN disebalik yang ditetapkan to :)

salam , hi anakanak macik semua , pe kaba ? shat ? alhamdulillah lah kalau shat , dan pada yang kurang shat to , cepatcepat lah pergi klinik , mne tao kan , hee^^lame macik ta HAPDATE belog nie kan , da besawangsawang , haish ,tp ad ke yg tetunggutunggu entri dri macik nie ? cam ta ad je , HAHA ,

oky entri kali nie , macik na cerite tentang K E H I D U P A N ! kehidupan kite dalam dunia nie laen laen kan , mcm korang ,  korang hepy besama family , kawan kawan , sedare mare , tp laen ngn macik , memang macik ad family , kawan , sedare mcm korang , tp macik ta hepy , seriously macik cakap kalau macik tengok satu family to hepy bole makan samesame , bole gelak ketawa , macik mesti I R I H A T I , *pengakuaan jujur nie * macik try na buat family macik hepy mcm family org laen , tp T A B O L E ! memang sedih kalau difikirkan balik , sebab to kalau sapesape try tnya pasai family , macik akan cube sedaya upaya untuk mengelak , sbb nie lh , hmm ,

mungkin pas korang bace entri nie , ad yang niat na jao kan diri dari macik , macik paham lah , macik ta kesah , hee^^ oky lah , sampai sini je lah entri kali nie , nnt macik HAPDATE  entri yang laen oky , kbai , salam <3

No comments:

Post a Comment