Thursday, 4 August 2011

s e l a m a t b e p u a s e a w a k a w a k^^

ehh! ape nie ape nie ? nie NIAT puase lah sayangg oii , haish!


salam , hi anakanak makcik semua , wahwah , pe kabo ? shat ? hope kome shat lah ye , hee^^bkn pe skrg nie cuace ta menentu kan , so mane lah tao ad ya ng demam ke ap ke , kan susah , da lah tengah B E R P U A S A , perghh mmg parah , hmm~


oky ! ekceli makcik ta tao na story pe kat entri nie , tp makcik just na ucap selamat bepuase lh kpd semuasemua yg bole puase *hope semua anakanak makcik nie puase lah ek * hehe ^^

oky bile ckp pasai PUASE , time bebuke lah pling BEST kan ? bkn best apny , best sbb MAKANAN penuh depan mate , kan kan , haha , sme je lah ngn makcik nie , baru 4 hari puase da rase berat nie naek double triple doe , haispp , kne g joging nie , WAJIB , haha , uh yea , time PUASE nie juga lah kite bole jmpe mcmmcm jenis air , kan kan , AIR KELAPE plus LEMON pun ad , da rase mcm CLOROX da *kalau ta cye pergi bazar ramadhan taman paduan , sure ad ! * , haha , sbb da haus sngt , so minun je lh kan, hee^^ uh yea , makcik ad satu menu air yang best gile , anda patut cube ,

COCACOLA plus TEMBIKAI ,

perghh ! mmg sedap , ta cye try lh buat , mulemule bubuh ais batu dalam cawan , then taruh potongan tembikai ,and last baru taruh air cocacola , sebelum minum bace bismillah oky , takut jadi pape plak nnt , HAHA ^^

ekceli banayak lg menu yang makcik reka , tp nnt makcik g tao lg oky , makcik rse samapi sini dulu post untuk entri kali nie , nnt makcik HAPDATE menu tebaru oky , HAHA :D

S E L A M A T B E R P U A S E S E M U A ^^
salam~~

No comments:

Post a Comment