Monday, 29 August 2011

selamat hari raye SUKA DUKA^^

salam final ramadhan anakanak macik semua *mcm pelk je kan salam to HAHA , oky hari nie last puasa kan , so mcm mne puase full ke idak ? hah ! mest ad yang full ad yang idak kan , tape eh same je ngn macik^^ HAHA , oky disebab kan hari nie hari TERAKHIR puase makne ny erti ny kesimpulan ny esok mesti RAYA kan kan ? so macik na amek kesempatan nie na mohom seribu dua ratus juta kemaafan kat anakanak macik semua , yea macik tao macik banyak buat salah sepajang tahun nie , so sory sayang , 0-0 ek^^ TAPI ! jangan sesekali minta duit raye kat macik sbb macik ta kan bg HAHA , so pahampaham lh ek ,

uh yea cakap pasai raye , mest anakanak macik nie da shoping sakan kan yela na raye lah kate kan , same je ngn kawan macik yang sorang to , hamboi die dpt shoping habis lh , na tao knpe macik ckp mcm to ? tiga hari turutturut die g shoping , mulemule macik teman die g THE STORE jalan pny jalan  , ta jumpe ap yang na dibeli ny , pastu g GM , pun sme jalan jalan lastlast kua tangan kosong HAHA , pas g GM macik teman die g JAYA JUSCO na cri kasut kateny , lastlast beg yang dibeli sabo jelahkan, HAHA , tp to lh best dpt jalan jalan cuci mate HAHA , tp ingat oky shoping shoping juga tp jgn boros sgt oky bepadapada yea :)

eh eh , cukup lah to macik dok bebel dri td , penat da macik bebel da lah puase HAHA , sekali lagi macik na mohon seratus ribu tiga ratus juta kemaafan kat anakanak macik semua *hamboi da naek lh , HAHA suke hati ak lah ^^



#gambar raya tahun lepas besama sepupu si syazni izafi , insyaallah gambar tahun nie TA ad kot sebab macik ta raya ^^ kbai salam ily :)

No comments:

Post a Comment