Thursday, 7 July 2011

K A W A N B A R U L A G I :D

salam , hi anakanak semua , ap habaq ? hope shatshat lh yea , jgn jd mcm makcik nie plak , ta hbshbs skit kepale , hee^^ na mamposh agak ny , hahah , nyway , lme makcik ta HAPDATE belog kan , biase lh , bkn mlas , tp kurang rajin , hee^^

oky , mcm yang di war war kan kat tajuk entri nie , ekceli makcik hepy tao , sbb makcik ad kwn baru :D haha , tp kwn lame tetap betahta dihati makcik , hee , korang na kenal spe K A W A N B A R U makcik to ??

1 . D A N I A L <3

oky , makcik kenal ngn danial nie kat FB je , tp gaye mcm da lme knl nie , haha , tp seriously BEST GILAGILA kwn ngn die nie , sbbny die nie SUKE GELAK , kje die GELAK je , smpai kadangkadang makcik rse na GAM mulut die jap , supaye die ta gelak , HAHA , tp to yg buat kan makcik suke kwn ngn die , hee^^

ps / eh u , tengs sbb jd kwn i ek :) hope bkn kwn je , KAKA IPAR terus *perasan jap , haha , nyway i hope kite jd kawan sampai bilebile lh ek :)

2 . E J A D <3

hah ! nie lg sorang , makcik knl die pun kat FB juga :) ejad nie baek sngt *ta tipu ! , senang cite die nie tempak makcik cerite segalagala ny , wahh ! bunyi mcm laen , tp to hakikat ny , smpai kadangkadang makcik da angap die mcm abg je , hee^^ tp seriously die baek , BAEK GILA ! hee :)

ps / ejad ! kwn ngn kamo best sngt , bkn sekali , bukan dua kali tp bekalikali best ny :D

to lh K A W AN B A R U makcik * kacak kan , HAHA ,  oky lah sampai sini je entri kali nie , nnt makcik HAPDATE entri yg laen oky , ILOVEYOU :D

No comments:

Post a Comment