Thursday, 2 June 2011

K A U N Y A W A AK U !

Sahabat…ingat lah kau slalu Jadi yang terbaik Walau kau tak disini lagi
Sahabat…aku rindu padamu Datang walau sesaat Ku ingin kan kau hadir ,


salam dan hi semua anakanak makcik , oky entri kali makcik na cerita tentang SAHABAT , oky , semua org ad sahabat kn , ta kire lh berape ramai pun walaupun seorang ia tetap diangap sahat , kankan , mcm makcik juga , makcik akui makcik ta ramai sahabat seperti anakanak makcik semua , tp ap yg ad sekarang nie sudah cukup untuk membuad makcik gembira , terima kasih sahabat :)

oky , makcik na juga kenal kan kat anakanak makcik semua , spe sahabat yg makcik maksud kn to ,


1. YAYA MOHAMED

S E K E J A P


same kan pic kami ? hah to tanda ny kami memang SAHABAT , haha :D

2 . FAQRUL TERMIZI ,

hah ! ini yang paling makcik sayangg , sebab ?? hanya tuhan yang tahu * ta bole bla kan * die pun sahabat makcik :D

3 . AYU


ini sahabat tebaru makcik , walaupun baru makcik tetap sayangg die , HAHAHA :D

4. SHAIFUL NAZMI ,


ini plak sahabat merangkap ADEK makcik , comel kan , aww <3

5. HAFIZAN


pjan ! ahli nujum yang thebat , HAHA <3

ekceli ad lg tp makcik ta ad pic mereka , so kepada yg ta ad dalam semarai nie , im sorry :) oky lh , makcik na undur kan diri dulu , nnt makcik update entri yang baru oky , ILOVEYOU :)

No comments:

Post a Comment